Saturday, December 10, 2011

BARUT VELCRO MUDAH


BARUT VELCRO MUDAH.. KENAPA PILIH BARUT JENIS VELCRO?

Hai.hai semua..firstly terima kasih kerana melayari blog ni...nak mencari barut bayi atau nk hadiahkan barut bayi untuk kawan-kawan,saudara yang akan menyambut orang baru?kami boleh membantu..

Mengikut survay dari pelanggan yang ada,rata2  mengatakan barut jenis velcro nie amat mudah sekali diguna..ye la..ianya berpelekat,cepat,pantas dan mudah.
mula-mula tu..letakkan bayi anda dekat atas barut...untuk melindungi perut dimasuki angin...sapu minyak telon ke perut bayi terlebih dahulu..,dan terus lekatkan saja pelekat velcro...em...mudah jer kan...cepat jer..

Satu hal lagi..kalau la bayi ni masih ada tali pusat yang lum tanggal, selain melindungi kemas dari tersangkut kat baju bayi dan sebagainya, ha,...barut bayi ni la yang berperanan melindungi "tali pusat" tu...kalau tertanggal pun...terletak je dekat barut...bukan tersangkut...

satu lagi....terutama bayi yang mula dah pandai nak merangkak tu...em...mula lah payah nak pakaikan barut.....nah...time ni la...cepat je kita leh pakaikan barut ..walau bagaimana pun keadaan dia...hehe..mudah jer kan..

em...macam mana?jika berminat...boleh hubungi saya yer....

No comments:

Post a Comment